· 10 % alennusta ensimmäisestä tilauksesta. Klikkaa ja lue lisää ·

Käyttö- Ja Sopimusehdot

Ehtojen pätevyys

Nämä ehdot ovat voimassa 1.1.2020 alkaen ja niitä sovelletaan kaikkiin tilauksiin (suoritetut ostosopimukset), jotka me myyjänä (MB AlkoJuomat) otamme vastaan verkkokauppamme kautta (alkojuomat.com)

Hyväksyt nämä käyttö- ja sopimusehdot samalla, kun teet tilauksen verkkokaupassamme. Luethan kaikki käyttö- ja sopimusehdot huolellisesti, sillä ne koskevat sinua asiakkaana.

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä käyttö- ja sopimusehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottosivun (linkki) kautta tai sähköpostilla: (info@alkojuomat.com)

Meistä

  • MB AlkoJuomat
  • V. Nagevičiaus g. 3,
  • LT-08237 Vilna, Liettua
  • Y-tunnus: 305463884
  • Paysera LT, UAB
  • Pilaitės pr. 16, LT-04352, Vilnius, Lithuania

Johtaja – Stanislau Mishustsin

Sopimuksen solmiminen (tilaus)

Ostosopimus katsotaan solmituksi heti, kun suoritat maksun ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Kun olet saanut tilausvahvistuksen, tarkista, että kaikki tilauksen tiedot ovat oikein. Jos huomaat tilauksessa virheitä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian (linkki yhteydenottoon). Säästä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Tilauksen teko, tuotteiden korvaaminen ja tilauksen peruuttaminen

Myymme kaikki tuotteet vapaasti Saksan varastolta emmekä missään tapauksessa hoida kuljetuksia. Sinun on oltava vähintään 20-vuotias voidaksesi tehdä tilauksen meiltä. Et saa ostaa alkoholia verkossa, jos olet alle 20-vuotias.

Voit peruuttaa tilauksesi vain ennen kuin tilaus on toimitettu eteenpäin kolmannelle osapuolelle, joka toimii sinun (asiakkaan) puolesta. Kun tilaus on annettu eteenpäin, ei sen peruuttaminen ole enää mahdollista. Tilaus voidaan peruuttaa, kunnes et saa sähköpostia tilauksen valmiudesta. Varaamme oikeuden korvata valitun tuotteen vastaavalla (vastaava hinta ja laatu) tuotteella ilman ilmoitusta asiasta. Jos tuotetta ei voi korvata vastaavalla tuotteella, ilmoitamme sinulle asiasta sähköpostilla.

Mikäli tilaus peruutetaan tai vastaavia tuotteita korvaaviksi tuotteiksi ei löydy, palautamme maksusi. Maksu palautetaan samaa maksutapaa käyttäen, jolla maksu tehtiin. Asiakas maksaa palkkion (PayPal/Stripe/Klarna) palautuksesta.

Hinnat ja verot

Kaikki verkkokauppamme hinnat sisältävät senhetkisen Saksan ALV:n sekä Saksan valmisteverot. Varaamme oikeuden hintojen muutoksiin. Ostat alkoholituotteita yksityishenkilönä tai oikeushenkilönä toisessa EU-maassa (Saksa) ja noudat tuotteet tai järjestät niiden kuljetuksen Suomeen itse, joten olet velvollinen maksamaan valmisteveroja. Tämän katsotaan olevan etäostamista. Ostajana olet velvollinen maksamaan valmisteveroja alkoholituotteista ja juoma-astioista.

Yrityksemme ei ilmoita asiakkaiden tilauksista verohallinnolle tai tullille. Tämä ei ole meidän vastuullamme.

Maksu ja maksutavat

Noudatamme EU:n uusia maksusäädöksiä (13. tammikuuta, 2018; ”PSD2”), joiden mukaan ylimääräisten kulujen veloittaminen on kiellettyä verkkomaksuissa. Emme veloita lisämaksuja maksun suorittamisesta tietyllä maksutavalla.

Verkkokaupassamme ovat valittavissa seuraavat maksutavat:

  • – Luottokortit MasterCard, Visa ja American Express, maksun käsittelijänä Stripe,
  • – PayPal,
  • – Klarna.

Voit noutaa tilauksesi vasta, kun maksu on 100 % suoritettu.

Nouda tilaus tai järjestä kuljetus

AlkoJuomat on verkkokauppa, jolla on varasto Saksassa, josta asiakkaat voivat noutaa tilauksensa. Emme hoida kuljetuksia. Tämä tarkoittaa, että kuljetus on asiakkaidemme vastuulla. He voivat siis noutaa tilauksensa itse Saksan varastolta tai tilata kuljetuksen kuljetusyritykseltä, joka noutaa tuotteet heidän puolestaan.

Voit täysin vapaasti valita haluamasi kuljetusyrityksen.

Sinua ei johdeta automaattisesti varustamon verkkosivustoon.

Jos päätät noutaa tilauksen varastolta tai käyttää jotakin muuta toimitustapaa, saat kaikki tilauksesi tiedot sähköpostiin, myös tiedon tilauksen keräilyajankohdasta.

Alkojuomat.com ei missään tapauksessa toimita tilauksia asiakkaalle. Kuljetus maksetaan suoraan kuljetusyritykselle, Alkojuomat.com ei käsittele kuljetuksen maksua tai järjestämistä.

Pakkaaminen ja käsittelyajat

Tilaus pakataan aina turvallisesti ja kiinteästi ruskeaan tai valkoiseen pahvilaatikkoon (paketti). Vakiopakettimme koko on korkeintaan 45 x 35 x 45 cm ja paino korkeintaan 26 kg. Paketista ei käy ilmi sen sisältö.

Voit nähdä pakettien määrän sekä valitsemiesi tuotteiden painon sivun alaosan widgetistä reaaliajassa.

Ilmoitathan meille, noudatko juomat itse vai noutaako jokin kuljetusliike ne. Aloitamme tilauksen käsittelyn ilmoituksen jälkeen.

Keräilemme ja pakkaamme tilaukset yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos kaikkia tuotteita on varastossa, käsittelyaika on yleensä 1-2 arkipäivää. Yksilöllisten tuotteiden kohdalla käsittely vie hieman kauemmin. Korkeasesongin tai force majeure -tilanteiden (maanjäristykset, tulvat, pandemiat, jne.) vuoksi käsittelyajat saattavat olla normaalia pidempiä.

Jos tilauksen purettuasi huomaat, että tilattuja tuotteita puuttuu tilauksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun välittömästi.

Palautuskäytäntö

Vastuu tuotteista ja niihin kohdistuvista riskeistä siirtyy sinulle heti, kun tilauksesi on noudettu meiltä. Siitä hetkestä eteenpäin emme enää ole vastuussa tuotteista sekä niille mahdollisesti koituvista vaurioista tai niiden tuhoutumisesta kuljetuksen aikana.

Sinun on ilmoitettava asiakaspalveluumme 16 päivän sisällä siitä päivästä, jolloin tuotteet on noudettu meiltä, mikäli haluat palauttaa ne. Tällöin sinun on ilmoitettava asiasta meille ennen peruutusajan päättymistä sähköpostilla ja tuotteet on palautettava varastollemme (Ehlers Kamp 11, 23769 Fehmarn OT Burg, Germany).

Tuotteet on palautettava meille 16 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut asiasta meille sähköpostilla. Vain muuttumattomassa kunnossa olevat, vaurioitumattomat tuotteet voi palauttaa. Huomaathan, että emme ota vastaan tuotteita, joiden vanhenemis- tai parasta ennen -päiväys on mennyt. Asiakkaana sinä vastaat palautuksen kuluista.

Jos päätät palauttaa ostamasi tuotteet, palautamme maksun 14 päivän sisällä siitä, kun tuotteet ovat palautuneet varastollemme. Maksu palautetaan samaa maksutapaa käyttäen, jolla maksu tehtiin. Asiakas maksaa palkkion (PayPal/Stripe/Klarna) palautuksesta.

Sovellettava lainsäädäntö

Vierailemalla verkkokaupassamme hyväksyt, että näitä käyttö- ja sopimusehtoja sovelletaan liettualaisen lainsäädännön mukaisesti riippumatta ristiriidassa olevien lainsäädäntöjen periaatteesta, sekä mahdollisiin kiistoihin sinun ja ”MB AlkoJuomien” tai sen liiketoimintakumppaneiden välillä sovelletaan kyseistä lainsäädäntöä.

Kaikki mahdolliset kiistat, jotka liittyvät millään tapaa käyntiisi verkkokaupassamme tai meiltä ostamiisi tuotteisiin, ratkaistaan Vilnan tuomioistuimessa (Liettuassa), ja sinä hyväksyt sen, että asia käsitellään yksinomaan kyseisellä lainkäyttöalueella ja kyseisissä tuomioistuimissa.

Kiistojen ratkaisu

Euroopan komissio tarjoaa kiistojen ratkaisulle tuomioistuinten ulkopuolisen alustan (ODR-alusta), joka on nähtävissä täällä: (linkki).

Olemme halukkaita osallistumaan kiistan ratkaisuprosessiin kuluttajariitalautakunnan kanssa. Jos haluat tehdä valituksen, käytä seuraavaa sähköpostiosoitetta (info@alkojuomat.com).

Tästä huolimatta toivomme, että voimme ratkoa kaikki ongelmat suoraan kanssasi ilman lautakunnan apua. Olemme aina halukkaita ratkomaan ongelmia asiakkaidemme kanssa.

Kolmannen osapuolen linkit

Tietyt sisällöt, tuotteet ja palvelut, jotka ovat saatavilla verkkokauppamme kautta, saattavat sisältää materiaalia kolmansilta osapuolilta.

Tällä sivustolla olevat kolmannen osapuolen linkit saattavat ohjata sinut suoraan kolmannen osapuolen sivustolle, joiden kanssa emme tee yhteistyötä. Emme ole vastuussa kyseisen sisällön tai sen paikkansapitävyyden tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä anna mitään takuita tai ole millään tapaa vastuussa mistään kolmannen osapuolen materiaalista tai sivustosta, tai mistään muusta kolmannen osapuolen materiaalista, tuotteista tai palveluista.

Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai vaurioista, jotka liittyvät kolmannen osapuolen sivustoon liittyviin tuoteostoksiin, palveluihin, resursseihin, sisältöön tai muihin maksutapahtumiin. Tarkastelethan huolella kolmannen osapuolen käytäntöjä ja varmistat, että ymmärrät ne, ennen kuin sitoudut mihinkään maksutapahtumaan. Kolmannen osapuolen tuotteita koskevat valitukset, vaatimukset, murheet tai kysymykset on syytä esittää suoraan kyseiselle kolmannelle osapuolelle.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai palautetta tuotteista, voit käyttää verkkokauppamme yhteydenottolomaketta (linkki) tai kirjoittaa meille sähköpostia (info@alkojuomat.com).

Englanninkieliset viestit käsitellään 6 tunnin kuluessa, suomenkieliset 12 tunnin sisällä.

Asiakastukemme on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Tuotteiden kuvaukset ja tuotekuvat

Tuotteiden kuvaukset ovat mahdollisimman tarkkoja. Emme kuitenkaan voi taata niiden paikkansapitävyyttä, sillä ne perustuvat tukkumyyjän tai valmistajan antamiin tietoihin.

Valmistajat kehittävät tuotteidensa sisältöä ja ulkonäköä jatkuvasti, joten tuotekuvat ovat suuntaa-antavia.

Käyttö- ja sopimusehtojen muutokset

AlkoJuomat varaa oikeuden muuttaa näitä käyttö- ja sopimusehtoja ilman ilmoitusta.

Tilauksen valmisteluaika

Keskimäärin 3 arkipäivää

Korkea tyytyväistaso

4,8

24/7 tuki englanniksi ja suomeksi

info@alkojuomat.com

100 % turvallinen maksu

PayPal / MasterCard / Visa / Klarna

Tilaa uutiskirjeemme ja nappaa mahtava 10 % alennus ensimmäisestä tilauksestasi!🍹

Tutustu taianomaiseen miksologiaan ja tarjoile ystävillesi ja rakkaillesi viikon cocktail.

Saat siis joka viikko yhden tarjouksen alennetuista juomista, joilla voit valmistaa cocktaileja. Me kerromme, mitä tarvitset ja miten juoma valmistetaan. Näin sekä makuhermosi että lompakkosi iloitsevat.

Tietoa näistä tarjouksista on saatavilla vain sähköpostiuutiskirjeen tilaajille.

Omat palkintoni
Oma ostoskori
Ostoskorisi on tyhjä.

Näyttää siltä, että et ole vielä tehnyt valintaasi