Meistä

Keitä me olemme

Olemme innostuneita yrittäjiä, jotka arvostavat hetkiä elämässä – laadukas ruoka kuuluu aina yhteen laadukkaan ja maukkaan viinin, oluen tai muun juoman kanssa. Verkkojuomakauppamme ”AlkoJuomat” pitää päämajaansa Vilnassa, Liettuassa, ja pääyhteistyökumppanimme varasto sijaitsee Flensburgissa, Saksassa. Asiakkaamme voivat valita suosikkijuomansa ja järjestää niiden kuljetuksen itse.

Verkkokaupastamme löytyy yli 1 600 tuotetta, ja lisäämme jatkuvasti valikoimaan uusia tuotteita kansainvälisten trendien ja asiakkaidemme palautteen perusteella.

Arvot

Välitämme suhteistamme jakelijaamme, kuljetusyrityksiin sekä tietenkin rakkaisiin asiakkaisiimme. Olemme sitoutunut noudattamaan periaatetta ENITEN VASTINETTA RAHALLE – kustannustehokkaita ja laadukkaita tuotteita sekä mahtava asiakaskokemus.

Uskollisten asiakkaidemme avulla haluamme vastata kaikkiin asiakkaidemme vaatimuksiin ja tehdä verkkokaupastamme mahdollisimman yksilöllisen. Otamme huomioon asiakkaiden ehdotuksia, uusia ideoita ja vaatimuksia. (Palautetta voi antaa yhteydenottolinkin kautta)